Skip to main content

Yli 60 vuotta maanrakennusta

Kalustomme on laaja ja hyvin varusteltu. Työllistämme noin 20 osaavaa ammattilaista ja käytämme luotettavia aliurakoitsijoita.

Maanrakennus Suortti Oy

Maanrakennus Suortti Oy on vuonna 1959 perustettu haminalainen maanrakennusliike. Työllistämme noin 20 osaavaa ammattilaista ja käytämme luotettavia aliurakoitsijoita. Asiakaskuntamme koostuu mm. kaupungeista ja kunnista, rakennusliikkeistä, satamista ja teollisuusalan yrityksistä. Toimimme pääosin Kymenlaakson alueella.

Henkilöstö

Maanrakennus Suortin henkilöstö koostuu koneenkuljettajista, autonkuljettajista ja maanrakennusammattimiehistä. Henkilöstömme on osaavaa sekä työmaille tarpeellisen koulutuksen saanneita. Lisäksi korjaamollamme työskentelee täysipäiväisesti yksi huoltomies. Kaikenkaikkiaan henkilöstöä Maanrakennus Suortilla on 20 henkilöä.

INFRA ry

NFRA ry on maa- ja vesirakennusalan yrittäjien ja yritysten etujärjestö. INFRA hoitaa sekä elinkeino- että työmarkkina-asioita. INFRA ry on perustettu jo vuonna 1954. IINFRA toimii koko maassa 9 piiriyhdistyksen sekä 11 yritysjäsenen välityksellä. Jäsenyrityksiä on yhteensä 1 600, ja niillä on työntekijöitä ja toimihenkilöitä yhteensä noin 15 000. Koneita on yhtensä noin 9000 yksikköä.

INFRAn jäsenistä noin kolmannes on yhdenkoneenyrittäjiä, jotka itse ajavat konettaan. Jäsenkunta on siis pienyrittäjävaltaista. Urakointiliikkeitä on noin 300. INFRAn jäsenet toteuttavat 80 % maa- ja vesirakennusalan uudistuotannosta. Yhä useammat jäsenet toimivat myös kunnossapidon tehtävissä.

INFRA ry on yksi Rakennusteollisuus RT:n toimialoista ja Elinkeinoelämän Keskusliiton jäsen.

Maanrakennus Suortti Oy on INFRA ry:n jäsenyritys.

Luotettava Kumppani

Tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettava Kumppani -ohjelman avulla ajan tasalla.

Maanrakennusta jo vuodesta 1959

Maanrakennus Suortti Oy:n historia alkoi jo 1949 kun Jorma Suortti aloitti yritystoiminnan yhden auton voimin. Vuonna 1959 Jorma Suortti ja hänen veljensä Pertti Suortti perustivat yrityksen J ja P Suortti & Kumppanit. Vuonna 1982 yrityksen nimi muutettiin Ky Maanrakennus Suortiksi ja vuonna 1988 Oy:ksi. 2004 Mauri Suortti lunasti yrityksen itselleen jolloin yrityksen nimeksi tuli Maanrakennus Suortti Oy.